Carwrapping

 

Hee..een nieuwe auto? Nee, kijk maar naar het kenteken, dat is hetzelfde.

Rextom Reclametechniek heeft al veel auto’s een metamorfose laten ondergaan, die er na het verwijderen van de folie als nieuw onder vandaan komen. 

 

Toen het compleet wrappen van auto’s nog in de kinderschoenen stond, maakte Rextom Reclametechniek al furore met een aantal aansprekende projecten. Door ervaringen te delen met toeleveranciers, zijn – mede door toedoen van Rextom – de folies in de loop der tijd fors verbeterd.

 

Voor carwrapping zijn nu dan ook alle mogelijke uitvoeringen te realiseren: full colour folie, chrome folie, etc. Samen met de specialisten van Avery en 3M wordt

er uitzonderlijke kwaliteit nagestreefd en geleverd. Zonder spuitwerk kunnen auto’s helemaal in de stijl en de kleuren van de opdrachtgever worden ‘gewrapt’. En…na een aantal jaren, komen de auto’s weer als nieuw onder de wrapfolie vandaan. Voor info: zoek contact met Rextom.

 

Carwrappen kan ook voor allerlei andere elementen worden toegepast. Denk aan machines, voer- en vaartuigen, etc. Maar denk vooral aan het contact zoeken met Rextom Reclametechniek.