Doosletters

Rextom ReclameTechniek haalt alles uit de kast voor uw doosletters.

Doosletters – ook wel Boxletters, Gevelletters of losse letters genoemd – vallen onder het specialismet van Rextom Reclametechniek.
Doosletters zijn zowel voor gebruik voor binnen en buiten geschikt. Voor doosletters op [grote] hoogte en uitgevoerd in megaformaten, heeft Rextom alle knowhow in huis en worden de meest omvangrijke montages van doosletters vakkundig en met alle benodigde certificaten voor tal van [multinationale] opdrachtgevers geleverd.

 

Doosletters zijn een verfijnde, fraaie manier om op gevels, muren, masten, stands, etc. uw bedrijfsnaam met logo uit te dragen. Vrijstaande doosletters, dus helemaal passend in de huisstijl en met een overduidelijke herkenning en uitstraling. Zeer geschikt voor retailorganisaties. Rextom ReclameTechniek draait ook de hand niet om voor het ombouwen van TL-verlichting naar LED, inclusief een goed onderhoudsplan. Zowel nationaal alsook internationaal, ook op grote hoogtes waar anderen afhaken voor multinationale opdrachtgevers zoals SBM Offshore, Mammoet en United.
Het enige dat u moet doen is contact leggen, de rest wordt helemaal [in]geregeld door Rextom ReclameTechniek.