Raambelettering

Het beletteren van ramen was één van de eerste reclame-uitingen die  – vaak de naam in sierletters op winkelruiten –  werd gebruikt. Anno nu zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Zeg maar wat u wilt…

 

Naast gevelreclame, dakreclame, etc. zijn ramen natuurlijk een ultiem middel om gebruik van te maken voor het verkondigen van logo-, naamsvermelding, maar ook de mogelijkheid om enige privacy te garanderen door het gebruiken van matte folie of folies die van binnenuit zicht naar buiten geven maar niet van buiten naar binnen.

Van simpele vermelding van de openingstijden tot en met het megagroot plaatsen van uw bedrijfslogo, met aanwezige ramen is heel veel mogelijk.
Wilt u liever dat erniet naar binnen kan worden gekeken? Rextom Reclametechniek doet graag een creatief voorstel om van de nood een deugd te maken door het plakken van folie.

Met die folies zijn er ongekende mogelijkheden: UV, mat, tint, blinderend, warmtewerend, spiegelend en noem maar op. Vraag vrijblijvend informatie.

Window dressing of andere manieren om ramen [en deuren natuurlijk] te gebruiken? Contact >> Rextom Reclametechniek doet graag een glashelder voorstel.