Muurbelettering

Graffity, Airtex of gecoördineerde muurbelettering, waar kiest u voor?
Rextom
ReclameTechniek weet als geen ander hoe je muren kunt benutten om een heldere boodschap uit te dragen. Zowel binnen als ook buiten.

 

Om passanten en [potentiële] klanten duidelijk de weg te wijzen, wordt alles uit de kast gehaald. Eén van de mogelijkheden die voor de hand ligt is muurbelettering. Om de routing in bedrijven, hallen en [mega]winkels voor bezoekers duidelijk aan te geven, is het gebruik van muurreclame een uitstekend middel. Het geeft overduidelijk richting en voorkomt [onnodige] vragen, waar uw medewerkers mee worden lastig gevallen. Ook in het kader van veiligheid [vluchtplan] is muurreclame een probaat en uitgetest middel om in te zetten. Rextom Reclametechniek kan de allerbeste route voor uw muurreclame helemaal uitzetten.

Maar muur kunnen meer aan dan alleen beletteringen of een schilderijtje, de ontwerpstudio van Rextom ReclameTechniek is creatief!! Complete afbeeldingen over een gehele wand behoord tot de makkelijke mogelijkheden en is een goedkope manier om uw ruimte een passende sfeer te geven, onze deskundige Airtex montage mensen komen door heel Europa om uw kantoor of wat voor ruimte dan ook in korte

 

Neem contact op met Rextom Reclametechniek voor een heldere afspraak over mogelijkheden, tarieven en een gedegen plan van aanpak.