Truckdesign van Rextom

Geen oplegger zo groot of Rextom ReklameTechniek weet de klus te klaren. De jarenlange opgedane ervaring speelt daarbij een cruciale rol.  Het beletteren van wagenparken, trucks, trailers, kranen, heftrucks, shovels en noem maar op, is een kolfje naar de hand van Rextom Reclametechniek. Snel, goed en duurzaam.

 

De enorme ervaring met veel grote bedrijven, zoals Van Heugten Transport en Mantrans, heeft Rextom ReclameTechniek op een bepaald level gezet inzake het professioneel beletteren van trucks en trailers. Dat heeft mede geleid tot de totale uitvoering voor de Dakar-teams van Ginaf Rally Power [GRP] en Ginaf Rally Service [GRS], die jaarlijks aan de meest zware rally ter wereld meedoen en de naam van Rextom Reclametechniek pontificaal boven de grille hebben staan.

Hard [bakwagens] en soft [zeilen], maakt daarbij niets uit. Het gaat om het uiteindelijke resultaat. Rextom ReclameTechniek heeft alle faciliteiten om volgens een straffe planning uw trucks/trailers een metamorfose te laten ondergaan. Waar u als bedrijf vervolgens weer jarenlang duidelijk zichtbaar mee vooruit kunt. Om maar in Dakar-stijl te blijven: de strijd mee kunt aangaan, zogezegd.

 

Zoek contact en Rextom Reclametechniek zorgt dat u niet verder hoeft te zoeken, maar regelt feilloos het truckdesign van uw wagens en voertuigen.