Fleetmarking

Leasen, huren of kopen…maakt niet uit. Vaststaand feit is dat uw rijdend materieel, echte blikvangers moeten zijn. Of dat nu om vrachtwagens, personenwagens of zwaar materieel – zoals bouwkranen – gaat. Rextom Reclametechniek heeft enorm veel ervaring met ‘rijdende reclame’.  

 

Bedrijfsauto’s, materieel en machineparken zijn uw ‘rijdende visitekaartjes’.  Uniformiteit en duidelijkheid in de belettering zijn belangrijke aspecten, voor zowel kleine[re] alsook omvangrijke wagenparken. Daarbij een goede logistiek, want uw auto’s en materieel moeten ‘werken’ en niet [te] lang stilstaan. Snelle levering van de zeilen die tevens vlot worden geprint, gecoat en opgebouwd. Daar gaat het om!

Rextom Reclametechniek vervaardigt in goed overleg een plan van aanpak en betrekt daar als het nodig is ook avonden en zaterdagen bij. Contact ons maar voor overleg.

 

Zoek contact met Rextom Reklametechniek of het nu gaat om een enkele truck/bedrijfswagen of een complete vloot aan voertuigen dat van een nieuwe look voorzien moet worden, Rextom is bewezen de sterke partner voor deze projecten. Wij mochten rebrandings projecten verzorgen voor onder andere. NEP Worldwide, Nedcargo, Coop Supermarkten, United en van Uden.